Sláva nazdar výletu, zbrusu nový web je tu!

Mám obrovskou radost, protože jsme po skoro 2 letech vyhrožování a odkládání vypustili nový web. Je krásný, moderní, vymazlený, texty v něm jsou 100% originální výplod mé mysli a cítění. Skalním a všímavým fanouškům zcela jistě neunikly 2 nové hlavy (členové).

Je to tak! Do roku 2020 se vrháme v nové sestavě a těšíme se na to!

V základu budeme jezdit jako TRIO
(JIRKA) kytary,zpěv + (VÍŤA) Trumpeta, zpěv, tanec +(MICHAL) klávesy, zpěv

V případě většího prostoru, rozpočtu a vašeho zájmu se pak rádi rozšíříme o sólového kytaristu a zpěváka v jedné osobě – ŠIMONA.

Ke klukům Michalovi a Šimonovi jsem přišel doslova jako slepý k houslím.

Michala jsem potkal až v Mělníce, kde hrál jako zběsilý na všechno, co mělo klapky a z placu uměl zazpívat 2. i 3. hlas. Už tehdy mi bylo jasné, že se nevidíme naposled a tohoto člověka v kapele prostě musím mít. On oponoval tím, že už hraje v nespočtu hudebních uskupeních, nemá čas a optimisticky to nevidí. Ovšem takový pan Muzikant ve stáji je sen, kdejakého kapelníka. Vědomí, že můžeme hrát cokoliv, kdykoliv, jakkoliv a on se „vcítí do melodie a tóniny :-D “ a ihned se přidá, je zkrátka něco, co nemají všichni. Díky mým schopnostem „draftu“ jsme se o několik týdnů později potkali na nezávislém pivě, následovalo ukončení angažmá v jednom z hudebních těles, následně na nezávislé zkoušce, kdy následovalo ukončení angažmá v dalších tělesech, později na závislém pivě, závislé zkoušce, a nakonec na ostré akci!

Šimon mně zas spadl před nos ironií osudu. Stávající (dnes již bývalý) člen a kytarista Martin Kovář za sebe na jeden víkend poslal náhradu. „Hoši špicové borec, zahraje všechno s prstem v nose, ani nepoznáte, že tam nejsem“ Nabírám tedy tohoto mladíčka, vyjasňujeme si, že mi nemusí onikat, ani vykat, a samozřejmě mu přednáším reference, které ho předchází. Aby řeč nestála, ptám se, jak dlouho že už to hraje na kytaru…. Zhruba 2 roky .. TY VOLE!!! Přepadá mě úzkost a zděšení – co asi může tak umět po 2 letech? Držet trsátko a vyměnit struny, zahrát pár akordů… to bude VOSTUDA!! No, stavíme aparát, mladíček si chystá kombo, leští kytary, připravuje sadu trsátek, sliderů, kapodastrů, žhaví lampy, bere kytaru, ladí a… hmm.. dobře, tak ses celý dva roky učil sólo jedné písničky, jenže on fakt hraje cokoliv chce a mě padá huba úžasem. Všichni určitě znáte takový ty řeči o nadělování z hůry atd.. Tady musím skutečně říct, že když pán Bůh naděloval, tak tenhle člověk tam rozhodně byl, a pro jistotu se ještě 4× vrátil.

A tak se tedy stará garda mísí s novou, mladou a dravou krví, zkouší se o 106, kalendář se plní akcemi a jestli to tak půjde dál, budeme moci již brzy prohlásit příští rok za „VYPRODANÝ“

Díky a hezký podzim všem!

Poslechněte si nás!

probíhá načítání přehrávače